SURI2GO

SURI2GO Suri2Go

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Suri2Go. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 19:57 Sorry maar het was echt niet lekker. Totaal geen smaak aan en ook niet vers. Zelfs de hond vond het niet lekker. Spijtig maar helaas nooit meer.
9 jun 2022 om 20:45 Heerlijk gegeten en snel bezorgd
19 mei 2022 om 20:23 Dat eten was helemaal niet te eten. Niks wat ik niets wat ik bestelde was goed. Ik had het zelfs beter kunnen koken.
4 mei 2022 om 14:36 Mashallah والله halal
3 mei 2022 om 21:44 Miste de smaak van het eten de kip was amper gaar
26 apr 2022 om 20:03 Goede levering, vriendelijke gast Bestelt: pindasoep compleet. Ik ben een echte Surinaamse en ik weet wel wat pinda soep is. Er hoort geen taugé in pindasoep is geen saoto. En het was gewoon zoet pinda soep hoort niet zoet te zijn. Nooit meer dus
25 feb 2022 om 22:43 Overheerlijk! Alles was lekker, nog heel warm en op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar
7 mei 2021 om 0:32 Lieve mensen, heel vriendelijk eerste keer besteld, geen spijt voor gehad dit is niet de laatste keer eten was warm echt goed. Dankjewel !
28 apr 2021 om 9:32 Delivery : Eten was Heet en snel geleverd. Nasi kip met Kipsate : Heb heel die bak vermoord. Broodje kerrie kip : was zonder zoet en pikant? verder zat er niet echt veel Smaak in beetje meer kruiden mang! thanks For the food!
18 apr 2021 om 22:03 Super lekker Surinaams eten zoals we gewend zijn Zeker voor herhaling vatbaar
9 apr 2021 om 13:19 Beste, eten was heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar was blij dat het niet te sterk gekruid was ivm met mijn leeftijd fijn het goed oplet is bij opmerkingen .en zelf hebben laten weten bedankt wordt enorm gewaardeerd!
8 apr 2021 om 19:18 Mijn kindjes en mijn man zijn moeilijk eters en we bestellen niet gauw. Ben erg content mee ! eten was erg lekker en goed warm bedankt groetjes Nicole